Er bestaat geen tweede kans voor een eerste indruk!Als uw woning voor de verkoop op Funda gepresenteerd wordt, is het van belang dat de eerste indruk direct goed is en uitnodigt om uw woning verder te bekijken.

Onze oplossing in verkoopstyling biedt niet alleen flexibiliteit maar ook betrouwbaarheid en betrokkenheid bij elk project.

U geeft mij de sleutel waarna ik zorg draag voor de styling.

Laat mij u helpen bij het verkopen van uw huis!

Verkoopstyling is een professionele dienst die is gericht op het optimaal presenteren van uw woning met als doel een snelle verkoop en een optimale prijs.

Met mijn verkoopstyling laat ik de pluspunten van uw woning zo goed mogelijk naar voren komen. Met een goede indeling van de ruimtes krijgen kijkers op Funda een beter inzicht in de grootte van de kamers. I

k kan er dus voor zorgen, dat een potentiƫle koper direct onder de indruk raakt van uw huis en er een prettig gevoel bij krijgt, zonder afgeleid te worden door uw persoonlijke spullen.

Daarnaast zorgt verkoopstyling ervoor dat de eventuele koper kan zien wat de mogelijkheden zijn van uw huis.

De styling doe ik zoveel mogelijk met uw eigen spullen. Met een paar aanpassingen kan ik vaak al veel bereiken. Alles gaat in overleg met u.

Verkoopstyling zorgt ervoor dat uw huis op professionele wijze gepresenteerd wordt op de woningmarkt en dat de vraagprijs hoger kan zijn dan zonder mijn styling.

Verkoopstyling is dus een investering voor een sneller verkoop van uw huis en voor hogere opbrengst.

Lees hier meer